ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

10 ΙΟΥΛΙΟΥ 1949-ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΡΙ

                                    ΑΔΙΚΩΣ ΣΚΟΤΩΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΟΡΙΤΕΣ
                                   ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ
                                            ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΒΕΛΙΤΣΑΣ


                                                      ΓΚΙΚΑΣ Κ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                                                                   ΕΤΩΝ 18

                                                     ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
                                                                      ΕΤΩΝ 22



                                                 ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Ε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
                                                                    ΕΤΩΝ 24



                                                          ΓΚΙΚΑΣ Ν  ΔΗΜΟΣ
                                                                  ΕΤΩΝ 45

Χρέος τιμής ως Παρορίτης και με αίσθημα ευθύνης ως πρόεδρος του Συλλόγου θέλω να γράψω για ένα άσχημο γεγονός που διστυχώς απο τη δική μου γεννιά και μετά ,πολλοί νέοι δεν το γνωρίζουν.Το γεγονός αυτό έχει να κάνει με την αυτοθυσία των τεσσάρων συγχωριανών μας τον Ιούλιο του 1949 κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου..
Το ημερολόγιο έγραφε 10 Ιουλίου ημέρα Κυριακή.Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας απο την ανοικτή πόρτα μπήκε μέσα στην εκκλησία ένα γμαροπούλι που λέμε στα χωριά μας.Ολοι είπαν με μία φωνή οτι το χωριό μας θα πάθει μεγάλο κακό.Την περίοδο εκείνη ήταν σε εξέλιξη ο εμφύλιος πόλεμος.Μετά την εκκλησία έλαβε εντολή ο αρχηγός των ΤΕΑ Παρορίου Γκίκας Ιωάννης(λάσπας),όπως στρατολογήσει νέους Παρορίτες  για να πάνε στον Παρνασσό και στα βράχια πάνω απο τη Βελίτσα να αποκρούσουν τις επιθέσεις των ανταρτών.Οι συγχωριανοί μας που τυχαία επέλεξε ο αρχηγός των ΤΕΑ ηταν οι εξής:ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ Κωνσταντίνου ΕΤΩΝ 18
ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ Δημητρίου ΕΤΩΝ 22
ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ Ευσταθίου ΕΤΩΝ 24
ΓΚΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ Νικολάου ΕΤΩΝ 45
και τελευταίος αλλά επιζών ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Του Θεοδώρου ΕΤΩΝ 19.Απο το χωριό μας τους πήγανε στο Κηφισσοχώρι,και απο εκει μαζί με άλλους νέους απο τα γύρω χωριά ανηφορίσανε για τη Βελίτσα.Η μάχη ήταν σε εξέλιξη στα σκληροτράχηλα μονοπάτια του Παρνασσού.Σε κάποια στιγμή ακούστηκε μια γυναικεία φωνή απο τους αντάρτες που είπε...τους φάγαμε συναγωνιστές.Τότε οι συγχωριανοί μας μη γνωρίζοντας τα κακότοπα μονοπάτια του Παρνασσού αρχίσαν να τρέχουν χωρίς να γνωρίζουν οτι απο κάτω υπήρχε γκρεμός,με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ΑΔΙΚΑ και  ακαριαία και οι τέσσερις συγχωριανοί μας. Το ίδιο βράδυ της Κυριακής και αφού οι Παρορίτες δεν είχαν γυρίσει στο χωριό μας οι συγγενείς τους ανησύχησαν και με το πρώτο φώς της μέρας ξεκίνησαν να πάνε να δούν τι τους είχε συμβεί.Ηταν στην κακιά μοίρα του συγχωρεμένου  μπαρμπα-Κώστα Γκίκα(λουρίδα)να βρεί πρώτα το άψυχο σώμα του γιού του Δημήτρη,μετά του αδερφού του Δήμου,και στην συνέχεια των υπολοίπων  δύο συγχωριανών μας.Η κηδεία τους έγινε μέσα σε πολύ μεγάλο πένθος για το χωριό μας την ίδια μέρα απο τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Παρορίου,σε μια τραγική στιγμή να υπάρχουν τέσσερα φέρετρα μέσα στο Ναό με νέους ανθρώπους,και στο νεκροταφείο του χωριού τους θάψανε και τους τέσσερις στον ίδιο τόπο,δίπλα δίπλα .Μια μεγάλη Τραγωδία  που διστυχώς μόνο οι μεγάλοι στην ηλικία Παρορίτες θυμούνται και γνωρίζουν.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ

Στις άμεσες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει ο συλλογoς των Απανταχού Παροριτών θα είναι να επισκεφτούμε όλοι οι Παρορίτες το χωριό της Βελίτσας και να πραγματοποιήσουμε μνημόσυνο-τρισάγιο στη μνήμη των αδίκως σκοτωθέντων συγχωριανών μας,να καταθέσουμε ένα στεφάνι τιμής και δόξας φτιαγμένο απο Παρορίτικα λουλούδια,και να πιούμε έναν καφέ στη μνήμη τους στον αιωνόβιο πλάτανο της Βελίτσας.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΡΙ




Με λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα η εορτή της Αναλήψεως στο εξωκκλήσι του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου στο Παρόρι.Στο ιερό εξωκκλήσι η νέα εκκλησιαστική επιτροπή μαζί με τον δραστήριο εφημέριο π.Οδυσσέα Γκούμα έχει εξωραίση σε μεγάλο βαθμό το εξωκκλήσι με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα πραγματικό στολίδι για το χωριό μας.Στην θεία λειτουργία που τελέστηκε το πρωί εκτός του π.Οδυσσέα και του συνταξιούχου συγχωριανού μας π.Νικόλαου λειτούργησε και ο π.Ευστάθιος απο την ενορία του Σκαμνού της Οίτης που παραβρέθηκε μαζί με τον ιεροψάλτη της ενορίας του ,ανταπoδίδωντας την προ λίγων ημερών επίσκεψη της εκκλησιαστικής μας επιτροπής στη δική του θρυσκευτική πανήγυρη,επίσης  παρεβρέθηκε σχεδόν ολόκληρο το χωριό,και μετά το πέρας της θείας λειτουργίας προσφέρθηκε κρέας ψητό,πίτες και κρασί Παρορίτικο σε όλους τους προσκυνητές ,με αποτέλεσμα να έρθουν σε κέφι οι συγχωριανοί μας και να αρχίσουν τα δημοτικά τραγούδια και η ΄΄παπαλάμπραινα΄΄ να ακούγεται στις χαράδρες του Παρνασσού.Τέτοιο γλέντι σε εξωκκλήσι είχαν χρόνια να κάνουν οι συγχωριανοί μας,τους οποίους και συγχαίρουμε,γιατι αποδείξαμε ότι ενωμένοι οι Παρορίτες μπορούμε να κάνουμε πολλά.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΝΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΞΕΝΟΦΟΝΤΩΣ




Την Κυριακή 1 Ιουνίου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Παρορίου του 40νθήμερο μνημόσυνο του μεταστάντος Αγγέλου Ξενοφόντως ετών 70,ο οποίος είχε γεννηθεί στο χωριό Νεοχωράκι Θηβών και απο πολλών ετών είχε νυμφευθεί την συγχωριανή μας Μωραίτη Ευαγελία.Ευχόμαστε στους οικίους του την εξ ύψους δύναμη και παρηγοριά.

H ENOΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ




Εκδρομή διοργανώνει για μια ακόμη φορά ο δραστήριος εφημέριος Παρορίου π.Οδυσσέας Γκούμας και το Εκκλησιαστικό συμβούλιου του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Παρορίου.Η προσκυνηματική εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαίου,και οι Παρορίτες  θα  δώσουν  το παρών για μια ακόμη φορά.Και όλα οφείλονται στην θετική αύρα και καλοσύνη  που εκπέμπουν τόσο ο νέος  εφημέριος όσο και η νεοδιοριζόμενη εκκλησιαστική επιτροπή ,που κοιτάζουν να αξιοποιήσουν και το τελευταίο λεπτό της προσφοράς των Παροριτών στην Εκkλησία του χωριού και σε όλα τα εξωκκλήσια.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΣΚΑΜΝΟΥ ΟΙΤΗΣ

 
 
 
 
Πανηγυρικός υπήρξε φέτος ο εορτασμός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο χωριό μας. Ο Πατήρ – Ευστάθιος είχε ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις στους πιστούς του χωριού και απέσπασε τα θετικά σχόλια και τις ευχές όλων για τις ενέργειές του.
Συγκεκριμένα την παραμονή της εορτής των Αγίων, τέλεσε Μέγα Εσπερινό με περιφορά της εικόνας, η οποία ήταν όμορφα στολισμένη με γαρίφαλα και ορχιδέες ενώ τελέσθηκε και αρτοκλασία.
Στον Μέγα Εσπερινό πλην του πατέρα Ευστάθιου, συλλειτούργησαν και ο Πατήρ Σπυρίδων Καραούζας, εφημέριος του χωριού Αγίας Παρασκευής Λοκρίδας και ο Πατήρ Οδυσσέας Γκούμας, εφημέριος του χωριού Παρόρι Βοιωτίας. Στην Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αράχοβας κ. Ιωάννης Τρομπούκης και ο Ανθυποπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς κ. Παρασκευάς Γκίκας, οι οποίοι κατά την περιφορά υποβάσταζαν την εικόνα των Αγίων. Επίσης παρευρέθη σύσσωμη η εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού Παρόρι καθώς και οι ιεροψάλτες του χωριού.
Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αράχοβας κ. Ιωάννης Τρομπούκης, μίλησε στους εκκλησιαζόμενους για την γιορτινή ημέρα, τόνισε τις δύσκολες ημέρες που περνάμε και τις δυσκολότερες που θα έρθουν, στις οποίες πρέπει να ανταποκριθούμε με την πίστη μας στον Θεό και την αγάπη μας στον συνάνθρωπο. Ευχαρίστησε τον Πατήρ – Ευστάθιο για την πρόσκληση που τους έκανε ώστε να παρευρεθούν στον εορτασμό του Ναού, ενώ ανέφερε και άγνωστες σε εμάς πράξεις βοήθειας και αλληλεγγύης του ιερέα μας στο χωριό Παρόρι. Με τις ευχαριστίες του, δώρισε στον Πατέρα – Ευστάθιο εκ μέρους της Εκκλησιαστικής επιτροπής Παρορίου, καινούργια ιερατικά άμφια. Μία κίνηση που συγκίνησε εξαιρετικά τον ιερέα μας ο οποίος ανταπέδωσε την αγάπη και τις ευχές που έλαβε.
Αφού μοιράστηκε ο Άρτος, ο Πατήρ – Ευστάθιος προέβη στην επόμενη έκπληξη που είχε ετοιμάσει. Κάλεσε όλο το εκκλησίασμα στο Πνευματικό κέντρο του χωριού, όπου είχε ετοιμάσει τραπέζι με φαγητά για όλους. Σαλάτες, τυρί, κοκορέτσι, ψητό κατσικάκι, πίτες, πατάτες φούρνου, κρασί και γλυκά που όλοι μας γευτήκαμε.
Οι πράξεις του αυτές σχολιάστηκαν πολύ θετικά από όλους, οι οποίοι ευχήθηκαν στον αγαπητό μας ιερέα χρόνια πολλά για την ημέρα, για την εορτή της κόρης του Κωνσταντίνας και να έχει υγεία και προκοπή.
Ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, ο Ιερός Ναός στολισμένος για μια ακόμη φορά, υποδέχτηκε τους πιστούς. Με την παρουσία του, μας τίμησε για άλλη μια φορά ο τ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων κ. Δημήτρης Μητσόπουλος ο οποίος στις πρόσφατες εκλογές εξελέγει πρώτος σε σταυρούς με τον συνδυασμό του, κάτι που για μας δεν είναι έκπληξη, μιας και πρόκειται για ένα ξεχωριστό άνθρωπο με σπάνιο ήθος και ποιότητα, εξαιρετικό φίλο του χωριού μας. Στην Θεία Λειτουργία, παρευρέθη επίσης ο Πρόεδρος του Τ.Σ Οίτης κ. Πολύκαρπος Αστρακάς.
Μετά την αρτοκλασία και το μοίρασμα του Άρτου, οι πιστοί ως συνήθως μετέβησαν στο Πνευματικό κέντρου του χωριού όπου απόλαυσαν τον καθιερωμένο καφέ, ενώ οι εορτάζοντες φίλεψαν όλους με γλυκά.
Το εορταστικό 2ήμερο αυτό, υπήρξε εξαιρετικό από κάθε πλευρά και ευχή όλων είναι να συνεχίσει να ζει τέτοιες στιγμές το πλήρωμα και η εκκλησία του χωριού μας!
 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΡΙ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο κ.ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ



Νέος Πρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο Παρορίου εξελέγη μετά τις εκλογές της 18ης Μαίου ο Ζησιμόπουλος Αθανάσιος του Κωνσταντίνου ο οποίος ακολούθησε τόσο το δρόμο του πατέρα του Κωνσταντίνου που διετέλεσε Πρόεδρος του χωριού μας στο παρελθόν,όσο και του Παππού του Αθανασίου που και αυτός είχε διατελέσει κοινοτάρχης .Κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του  προς όφελος του όμορφου χωριού μας.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Σεβασμιώτατος στη Σύναξη Εφημερίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αμφικλείας

 
 
 
 
 
 
Στη Μηνιαία Σύναξη Εφημερίων της Αρχιερατικής Περιφέρειας Αμφικλείας που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κάτω Τιθορέας βρέθηκε την Τρίτη 20 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος. Ο Ποιμενάρχης μας ωμίλησε για διάφορα Ποιμαντικά και Διοικητικά θέματα και ακολούθησε ευρεία συζήτηση με τους Ιερείς, ενώ διενεμήθη σε όλους έντυπο υλικό.
Μετά την Σύναξη ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Αγίας Μαρίνης Λοκρίδος, όπου επέβλεψε την πρόοδο των εργασιών αποκαταστάσεως της Μονής, συνεπεία των σεισμών του περασμένου Αυγούστου

.

Oι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Άρη Ρούσσαρη





Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη. Τα επίσημα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο.
Α/ΑΕΚΛΟΓ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Δ.Σ.ΣΥΝΟΛΟ
1ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ750
2ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ724
3ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ722
4ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ607
5ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΝΤΑΛΙΑΝΗ-ΚΑΛΛΙΝΩΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ528
6ΔΑΥΛΕΙΑΣΔΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ452
7ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΛΟΥΧΟΣ ΗΛΙΑΣ445
8ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ426
9ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΕΣΜΕΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ367
10ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΑΜΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ354
11ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΙΜΟΥ-ΣΩΤΗΡΧΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ351
12ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΒΑΡΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ343
13ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ343
14ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΚΙΓΚΕΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ333
15ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΛΑΜΠΡΙΤΖΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ331
16ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ325
17ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΤΖΕΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ306
18ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ290
19ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΣ281
20ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ273
21ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΚΑΛΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ253
22ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΡΕΒΥΘΗ ΑΣΗΜΙΝΑ226
23ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ226
24ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ217
25ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΠΑΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΣ213
26ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΣΚΟΝΔΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ200
27ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ199
28ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΡΕΝΤΖΑ-ΣΥΡΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ193
29ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΑΡΕΛΑ-ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ192
30ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΛΙΑΚΟΥ ΕΥΜΟΡΦΙΑ175
31ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΚΚΟΡΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ173
32ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΡΗΓΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ168
33ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ167
34ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ152
35ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΟΥΛΤΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ144
36ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ133
37ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΟΦΙΑΝΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ130
38ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ113
39ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ110
40ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΕΣΠΙΝΟΖΑ ΣΟΦΙΑ-ΑΓΓΕΛΙΝΑ109
41ΔΑΥΛΕΙΑΣΚΟΥΓΙΩΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ107
42ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ107
43ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΛΙΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ103
44ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΕΦΑΛΑΣ-ΛΕΒΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ101
45ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ84
46ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΜΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ72
47ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΒΡΟΥΖΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ66
48ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΚΑΡΦΑΚΗ ΕΛΕΝΗ60
49ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΑΝΤΖΑ ΖΩΗ55
50ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΡΕΦΩ52
51ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ44
52ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΙΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ35
53ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΥΦΑΝΤΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ34

Oι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της Γιώτας Πούλου





Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη. Τα επίσημα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο.
Α/ΑΕΚΛΟΓ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Δ.Σ.ΣΥΝΟΛΟ
1ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ586
2ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΝΤΑΝΤΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑ518
3ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ413
4ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΩΤΣΑΔΑΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ343
5ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΟΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ322
6ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ322
7ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΝΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ311
8ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ285
9ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΑΛΑΠΑΤΑΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ264
10ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΚΟΣΚΟΒΟΛΗ-ΓΙΑΧΡΙΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ261
11ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ258
12ΔΑΥΛΕΙΑΣΚΟΥΤΟΥΛΑ ΠΑΓΩΝΑ256
13ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ255
14ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΣΜΙΔΗ-ΠΕΡΛΕΠΕ ΠΑΝΩΡΑΙΑ236
15ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΥΠΡΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ235
16ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)228
17ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ219
18ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΑΤΖΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ216
19ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ214
20ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ214
21ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΛΕΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ203
22ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΠΛΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ197
23ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΧΑΝΙΟΥ ΖΩΗ196
24ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΤΣΙΚΟΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ194
25ΔΑΥΛΕΙΑΣΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ187
26ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΛΑΧΟΣ (ΣΤΥΛΙΑΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ183
27ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΚΑΠΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ180
28ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ177
29ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ172
30ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ162
31ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΡΛΑΣΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ159
32ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΒΑΡΕΛΑ ΑΣΗΜΩ158
33ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΡΑΠΤΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ158
34ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΣΗΜΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ153
35ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ151
36ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΗΝΑ143
37ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΛΟΜΟΙΡΗ-ΚΟΥΤΣΟΘΟΔΩΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ141
38ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ137
39ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ (ΚΑΡΟΚΗΣ) ΛΟΥΚΑΣ136
40ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΕΡΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ128
41ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΟΥΡΟΥΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ125
42ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΚΟΣΑΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ107
43ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ105
44ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΛΕΙΤΣΙΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ103
45ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΑΤΣΟΥ-ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ102
46ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΡΓΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ100
47ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΛΕΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ100
48ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΕΡΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ99
49ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ99
50ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΧΟΝΔΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ92
51ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ86
52ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΔΕΔΕ-ΖΑΜΠΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ84
53ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΕΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ76
54ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΡΙΒΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ76
55ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΝΤΕΜΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ47

Oι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Νώντα Κοτσικώνα





Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη. Τα επίσημα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο.
Α/ΑΕΚΛΟΓ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Δ.Σ.ΣΥΝΟΛΟ
1ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ782
2ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΡΑΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ400
3ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΙΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ371
4ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ331
5ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΤΣΩΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ318
6ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ306
7ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ290
8ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΙΑΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ271
9ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΙΤΣΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ268
10ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ266
11ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ257
12ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΕΛΕΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ237
13ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΚΟΤΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ224
14ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ206
15ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΦΟΥΝΤΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ202
16ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ201
17ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ196
18ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΑΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ195
19ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΛΑΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ191
20ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΑΙΣΩΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ187
21ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ-ΤΣΑΓΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ185
22ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ175
23ΔΑΥΛΕΙΑΣΚΑΡΟΥΖΟΥ-ΚΑΛΕΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ174
24ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΕΧΑΓΙΑ-ΜΠΙΜΗ ΜΑΡΙΑ174
25ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΨΥΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ169
26ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΣΒΟΛΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ158
27ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ158
28ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ151
29ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΑΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ150
30ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΖΕΛΙΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ144
31ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ143
32ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ136
33ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΣΗΦ132
34ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ129
35ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ117
36ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΥΚΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ113
37ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ108
38ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΜΠΕΝΕΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ104
39ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΥ-ΜΑΤΖΙΩΡΗ ΝΙΚΟΛΙΑ104
40ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ103
41ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ101
42ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΑΛΕΞΙΟΥ ΛΟΥΚΑΣ101
43ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΛΙΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ100
44ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΣ93
45ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ92
46ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΨΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ85
47ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΡΕΝΤΙΦΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ85
48ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ84
49ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΔΡΑΜΠΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ73
50ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΥΡΙΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ73
51ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ65
52ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΚΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ60
53ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΒΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ58
54ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΛΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ58
55ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ54
56ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΚΡΑΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ48
57ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΥΤΣΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ41
58ΔΑΥΛΕΙΑΣΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ29

Oι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Γιώργου Ζιώγα






Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη. Τα επίσημα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο.
Α/ΑΕΚΛΟΓ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Δ.Σ.ΣΥΝΟΛΟ
1ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ464
2ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΧΕΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ)451
3ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΡΟΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ413
4ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ400
5ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ371
6ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑΣ354
7ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ346
8ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΑΣ305
9ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ297
10ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ262
11ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΤΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ243
12ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΠΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ212
13ΔΑΥΛΕΙΑΣΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ198
14ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ188
15ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΟΛΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ180
16ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΟΥΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ174
17ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΦΟΥΦΟΥΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ142
18ΔΑΥΛΕΙΑΣΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ133
19ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΠΛΑΤΩΝ133
20ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ130
21ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ129
22ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΟΝΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ126
23ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΒΟΡΙΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ122
24ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ119
25ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΣΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ117
26ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΑΦΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΟΥΛΑ113
27ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ104
28ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ (ΦΑΝΗ)100
29ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΥΤΗΣ ΜΑΡΚΟΣ97
30ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΡΟΚΑ ΖΩΗ76
31ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΤΣΟΥΛΗ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑ70
32ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΝΤΑΖΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ70
33ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΛΙΛΙΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ68
34ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΟΥΛΟΣ (ΖΕΡΙΚΑΙΟΣ) ΛΟΥΚΑΣ66
35ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΓΕΡΑΣΙΜΟΥ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ58
36ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΜΠΑΚΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ51
37ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΕΑΝΩ42
38ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΝΤΑΣ ΦΩΤΙΟΣ36
39ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ33
40ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΕΤΣΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ33
41ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΛΗΜΠΕΡΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙA


http://viotianet.gr/
25



 

Oι σταυροί προτίμησης των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του Αλέκου Καρκάνα






Ta αποτελέσματα δημοσιεύονται με κάθε επιφύλαξη. Τα επίσημα θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο.
Α/ΑΕΚΛΟΓ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Δ.Σ.ΣΥΝΟΛΟ
1ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ188
2ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ179
3ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ169
4ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΥΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ141
5ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΓΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ138
6ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΥΖΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ117
7ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΛΕΙΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ107
8ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΠΟΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ102
9ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΡΑΠΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ101
10ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ96
11ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΜΠΑΜΠΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ94
12ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ83
13ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΕΛΕΚΗ ΑΡΓΥΡΩ75
14ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΤΡΑΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ74
15ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ72
16ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ71
17ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΑΓΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ70
18ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΤΣΩΝΗΣ ΗΛΙΑΣ70
19ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ68
20ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ64
21ΔΑΥΛΕΙΑΣΖΗΣΙΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ60
22ΚΥΡΙΑΚΙΟΥΡΕΒΥΘΗ ΛΟΥΚΙΑ60
23ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΛΙΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ60
24ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΚΕΦΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ59
25ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΚΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ50
26ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ49
27ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΗΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ45
28ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΚΟΛΙΟΥΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ44
29ΚΟΡΩΝΕΙΑΣΓΚΟΥΜΠΛΙΑ ΜΑΡΙΑ43
30ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ41
31ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΣΤΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ41
32ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΝΑΓΙΑΣ ΑΡΗΣ40
33ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ33
34ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΖΟΡΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ32
35ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΜΑΝΤΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ32
36ΔΑΥΛΕΙΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΝΑ29
37ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΧΟΝΤΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ28
38ΛΙΒΑΔΕΙΑΣΒΑΡΒΕΤΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ24
http://viotianet.gr/

                   

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ


Πώς ψήφισαν οι οικισμοί της Λιβαδειάς





Οι οικισμοί του Δήμου Λεβαδέων έχουν τη δική τους
ξεχωριστή σημασία στις δημοτικές εκλογές καθώς
αποτελούν σημαντικό ποσοστό του εκλογικού σώματος.
Στα αποτελέσματα που με βάση τον Καλλικράτη έχουμε
για δεύτερη μόλις φορά ενσωματώνονται οι ιδιαιτερότητες
κάθε κωμόπολης ή οικισμού. Ιδιαιτερότητες που
προκύπτουν από τη σύνθεση και τα πρόσωπα του συνδυασμού αλλά και τη γεωγραφική θέση, την πολιτική
παράδοση, τις οικογενειακές σχέσεις, τα ειδικά
προβλήματα της περιοχής και ασφαλώς από την
ενδεχόμενη καταγωγή υποψηφίου δημάρχου από
συγκεκριμένο οικισμό.
Παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε που κατευθύνθηκε η
ψήφος των εκλογικών περιφερειών του Δήμου Λεβαδέων
και να επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε το "χρώμα αυτής της
ψήφου" όπου αυτό φαίνεται εφικτό.

Στην εκλογική περιφέρεια Δαύλειας ο συνδυασμός του
Αρ. Ρούσσαρη έλαβε 41,54%, ποσοστό πολύ υψηλότερο
από το συνολικό του και το μεγαλύτερο γενικώς στον
Δήμο Λεβαδέων. Ετσι η Δαύλεια αναδεικνύεται
τηρουμένων των αναλογιών σε "κάστρο" της παράταξης
Ρούσσαρη με 572 ψήφους.
Με 348 ψήφους και 25,34% η Πούλου κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην εκλογική περιφέρεια Δαύλειας ενώ αρκετά κοντά ο Ζιώγας με 283 ψήφους ή 20,55%, που εδώ ((όπως γενικότερα στα χωριά) εντυπωσίασε με την εκλογική του επίδοση.
Ο Νώντας Κοτσικώνας με 122 ψήφους ή 8,86% στην εκλογική περιφέρεια Δαύλειας υπολείπεται πολύ που συνολικού ποσοστού που συγκέντρωσε στον Δήμο Λεβαδέων δικαιώνοντας εκείνους που εκτιμούσαν ότι οι οικισμοί της Λιβαδειάς είναι η αχίλλειος πτέρνα του ισχυρού του ψηφοδελτίου. Η παρουσία τους συνδυασμού του Καρκάνα καταγράφηκε με 51 ψήφους ή 3,70%.

Στην εκλογική περιφέρεια Κορωνείας ο Ρούσσαρης πήρε 32,93% ή 989 ψηφοδέλτια εμφανίζοντας και πάλι ποσοστό μεγαλύτερο από το συνολικό του και κερδίζοντας τους συνυποψηφίους του. Η Πούλου με 29,57 και 888 ψήφους ήταν δεύτερη, ο Ζιώγας με 23,31% και 700 ψήφους τρίτος ο Κοτσικώνας με 11,42% και 343 και ο Καρκάνας με 2,76% και 83 ψήφους.

Στην εκλογική περιφέρεια Κυριακίου η Πούλου που έλκει την καταγωγή από εκεί ξεπέρασε το 50% και έλαβε 787 ψηφοδέλτια. Δεύτερος με βραχεία κεφαλή ήταν ο Ζιώγας με 327 ψήφους και τρίτος ο Ρούσσαρης με 19,61 και 308 ψηφοδέλτια. Ο Κοτσικώνας σημείωσε εδώ τη μικρότερη επίδοση για τον δικό συνδυασμό περιοριζόμενος σε 8,21% και 129 ψηφοδέλτια. Το ίδιο και ο Καρκάνας που στο Κυριάκι είχε μόλις 1,27% και 20 ψήφους.

Στη Χαιρώνεια ο Ρούσσαρης ήταν μακράν πρώτος με 40.25% ή 607 σταυρούς. Η Πούλου δεύτερη με 23,14 ή 349 ψηφοδέλτια και ο Ζιώγας τρίτος με 17,04% ή 257 ψήφους. Ο Καρκάνας είχε 3,45% με 52 ψηφοδέλτια.


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΡΟΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ

 
 
 
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΗΜΕΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΙΟΥ 2014.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΥΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΑΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΠΡΩΤΗ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΣΟΥΛΤΑNH ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



 
 
 
Γεννήθηκα στο Παρόρι, όπου και έζησα τα παιδικά και νεανικά μου χρόνια.

Από το Τεχνικό λύκειο της Λιβαδειάς, πήρα τις πρώτες γνώσεις σαν ηλεκτρονικός και στην συνέχεια ακλούθησα τομέα των υπολογιστών και της πληροφορικής.

Αυτή την στιγμή είμαι υπάλληλος στον ΟΤΕ και σπουδάζω στο Ανοικτό πανεπιστήμιο - τμήμα φυσικών επιστήμων.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στα συνδικάτα και μετά από διάφορες θέσεις που ανέλαβα, οι συνάδελφοι μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Αντιπρόεδρου στην ομοσπονδία εργαζομένων του ομίλου (ΟΜΕ-ΟΤΕ) την οποία και υπηρετώ ακόμα.

Είμαι μέλος της κεντρικής επιτροπής ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και προσπαθώ και από αυτό το μετερίζι για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους εργαζομένους της χώρας.

Πίστεψα και πιστεύω στις δυνατότητες του συνδυασμού του ΑΡΗ ΡΟΥΣΣΑΡΗ και ιδιαίτερα στις πρωτοποριακές ιδέες του ίδιου, γι’ αυτό αποφάσισα να συστρατευτώ στον αγώνα για την «Λιβαδειά του αύριο».

Πιστεύω ότι η περιοχή μας είναι ίσως το μοναδικό κομμάτι της Ελλάδας που διαθέτει πολλές παραμέτρους ανάπτυξης μιας και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, έχει εύπορο κάμπο, ευνοείται για ανανεώσιμες πήγες ενεργείας, έχει όμορφα τοπία και το σπουδαιότερο, εφάπτεται στον Παρνασσό και γειτονεύει με τους Δελφούς.

Ειδικά το τελευταίο μπορεί να γίνει πηγή ανάπτυξης από μόνο του, γιατί έχει τουρισμό ΟΛΟ το χρόνο και ΔΕΝ υπάρχει τουρίστας που να επισκεφτεί τους Δελφούς και τον Παρνασσό και να μην περάσει αναγκαστικά μέσα από την περιοχή μας. Στο χέρι μας είναι να τους κάνουμε να σταματούν και να διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου μας.

 

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

MHNYMA TOY ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΜΑΤΣΩΤΑ ΛΟΥΚΑ


\
Αγαπητοί συγχωριανοί,

Είμαι ο Λουκάς Ματσώτας του Σπύρου και της Αναστασίας,ο Κάκης..., και θέλω να σας ενημερώσω πως είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του χωρίου μας,με τον συνδυασμό δυναμική συνεργασία με υποψήφια Δήμαρχο Λεβαδέων την κ.Πούλου Γιώτα
Την Κυριακή 18 Μαΐου ζητώ την ψήφο σας για να λύσουμε μαζί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια (οδικό δίκτυο, αγροτικοί δρόμοι, δίκτυο πόσιμου νερού το οποίο είναι δωρεάν από τις πηγές του Παρνασσού αλλά παραμένει ανεκμετάλλευτο) και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.
Η βοήθεια σας είναι απαραίτητη στην προσπάθεια αυτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη στήριξή σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Λουκάς


Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΡΟΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ

                                           YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                                  ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

                                 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΡΙΟΥ

                                             ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ.  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                        ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

                                            ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ Β ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΡΙΟΥ
ΔΟΥΚΑΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                 ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ

                                 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΡΙΟΥ
                                                  ΖΗΣΗ-ΚΑΨΙΜΑΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
                                                  ΜΑΤΣΩΤΑΣ Σ. ΛΟΥΚΑΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

YΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝOΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΗ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΡΙ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
  ΠΑΡΟΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



                                           ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ


7 ΜΑΙΟΥ

18:30      ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ
 
                ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

18:45     ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ





8 ΜΑΙΟΥ

07:30       ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ

                ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ

18:00      ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

               ΤΗΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ




9 ΜΑΙΟΥ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ

07:30       OΡΘΡΟΣ ΚΑΙ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

                 ΕΞΩΚΚΛΗΣΙ( ΕΤΟΣ ΚΤΗΣΕΩΣ 1360) ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

                 ΤΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ ΜΕΤΑ ΘΕΙΟΥ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ



                                    ΕΚ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ