ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μητρόπολη Φθιώτιδας: Εκδηλώσεις προς ενίσχυση του λαού για την 28η Οκτωβρίου

 
 
 
 
 Σημαντικές εκδηλώσεις με άρωμα από το περιβόλι της Παναγίας, το Άγιο Όρος, ετοιμάζει για την 28η Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κος Νικόλαος.
Αύριο, Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα στο Αμφιθέτρο του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου, θα γίνει ομιλία για την διδασκαλία και τα θαύματα του γέροντα Παϊσίου από τον Ιερομόναχο Αγιορείτη Σιμωνοπετρίτη πατέρα Αθανάσιο

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Η πόλη της Λαμίας ετοιμάζεται να εορτάσει τον πολιούχο και ελευθερωτή της Ευαγγελιστή Λουκά

 

 

Η πόλις της Λαμίας ετοιμάζεται να εορτάσει την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Οκτωβρίου τον πολιούχο και ελευθερωτή της Απόστολο και Ευαγγελιστή Λουκά, με κάθε επισημότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα αρχίσουν με πανηγυρικό Εσπερινό στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, στον ομώνυμο Ναό του Ευαγγελιστού Λουκά με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού.
Την κυριώνυμο ημέρα θα τελεσθεί πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της πόλεως και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Ευαγγελιστού Λουκά μέχρι τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, όπου θα παραμείνει η Εικόνα για μία εβδομάδα.
Με πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου, θα προσέλθουν στην πόλη μας, για να τιμήσουν την πανήγυρη του Αγίου Λουκά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελλασώνος κ. Χαρίτων και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.
Η πανηγυρική θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί παγκοσμίως μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, από τον τηλεοπτικό σταθμό «4Ε» της αδελφότητος «ΛΥΔΙΑ» και από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος».
Προσκαλούμε τον ευσεβή λαό της Φθιώτιδος να τιμήσει την μεγάλη εορτή του Αγίου Λουκά, με τις πρεσβείες του οποίου πριν 70 χρόνια την ίδια ημέρα της εορτής του, απελευθερώθηκε η Λαμία, από τους Γερμανούς κατακτητές.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ PARORI-PRESS ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ




 

Τα 5 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει το PARORI-PRESS.Hταν 2 Οκτωμβρίου 2009 που πήρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω τον παρόντα ιστότοπο ενημέρωσης.Στην εποχή της γρήγορης πληροφόρησης το parόri - press απο την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε με θέρμη απο τους Απανταχού Παρορίτες και φίλους του όμορφου χωριού μας,οι οποίοι κάθε μέρα σερφάρουν στον ιστότοπο  ,για να πληροφορηθούν τα νέα του Παρορίου,του Δήμου Λεβαδέων,της Περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας,αλλά και της Περιφέρειας Στερεάς.Αμερόληπτα και τηρώντας πάντα την πρέπουσα δεοντολογία ,χωρίς σκοπημότητες με σκοπό την ενημέρωση των Παροριτών και μόνο.Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ειναι δυνατόν να ενημερώνεται σε ημερήσια βάση,αλλά και έτσι πιστεύω ότι είναι ένας συνδετικός κρίκος με την γεννέθλια γή μας.Κάποιες απο τις αναρτήσεις ενδεχομένως να έχουν ενοχλήσει κάποιους συγχωριανούς μας,αλλά ποτέ δεν το έκανα  με σκοπό να θίξω κάποιον,παρά  για τα  κακώς κείμενα που συμβαίνουν διαχρονικά στο Παρόρι.Διστυχώς για λόγους που δεν είναι της παρούσης στιγμής να το συζητήσουμε(,αυτό θα γίνει τον επόμενο μήνα), πιθανόν το PARORI-PRESS να ρίξει τίτλους τέλους. Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους τους συγχωριανούς μας και τους φίλους για την εμπιστοσύνη στην ενημέρωση  που δείξανε τα 5 αυτά χρόνια,αλλά και να ζητήσω συγνώμη απο κάποιους που πιθανόν να ενόχλησα μέσα απο τις αναρτήσεις που έκανα ,αλλά ποτέ δεν έγραψα κάτι κακόβουλα ,και με ιδιοτέλεια.

                                                         Με εκτίμηση
                                                  Κορδαλής Θεόδωρος
                                         Διαχειριστής PARORI-PRESS