ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ


Εγινε χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά η ορκωμοσία των νέων δημοτικών ταγών στον καλλικράτειο πλέον Δήμο Λεβαδέων. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος ενώ το παρών έδωσαν και οι 4 βουλευτές Βοιωτίας. Ο νέος δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ν. Παπαγγελής στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την εκτίμηση ότι το Σχέδιο Καλλικράτης ανοίγει νέους ορίζοντες για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και πως απαιτείται συλλογική προσπάθεια για την εφαρμογή στην πράξη αυτής της διοικητικής μεταρρύθμισης.


Ο κ. Παπαγγελής ζήτησε την βοήθεια όλων των παρατάξεων και όλων των δημοτών στο έργομ που αναλαμβάνει και υποσχέθηκε από την πλευρά του "ειλικρινή δημοκρατικό διάλογο με όλους τους φορείς του τόπου μας, (καθώς) επιζητούμε την άμεση δημοκρατία με τη συμμετοχή όλων των δημοτών, προτάσσουμε τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στο δήμο".

Ο νέος δήμαρχος Λεβαδέων -όπως αναμενόταν- έκανε ειδική αναφορά στους πειρφερειακούς δήμους που ενσωματώθηκαν στη Λιβαδειά με τον Καλλικράτη και στο βάρος που θα επιδιώξει να δώσει στις τουριστικές υπηρεσίες τονίζοντας ότι "«κλειδί» για την ευημερία των πολιτών θεωρούμε την αξιοποίηση όλης της περιοχής του δήμου Λεβαδέων. Αποτελεί για μας προτεραιότητα η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής μας καθώς και η προβολή, με τη χρήση νέων τεχνολογιών, των μοναδικών ιστορικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών του κάθε τόπου μας. Ο τουρισμός και η διαμονή επισκεπτών στον τόπο μας θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην πρόοδο και την ευημερία του".

Τό περιβάλλον, η αρωγή στις ασθενείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου, η διεκδίκηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων περιλαμβάνονταν επιπλέον στις πρώτες εξαγγελίες του κ. Παπαγγελή που έκλεισε την ομιλία του με τις πατροπαράδοτες ευχές -"ένεκα των ημερών". Δείτε το φωτορεπορτάζ.

http://viotia.blogspot.com/2010/12/36_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.