ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΚΛΕΨΑΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ





Συνελήφθησαν , προχθές το μεσημέρι στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με την συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, τρεις ROMA, εκ των οποίων δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 19 ετών και ένας 37χρονος άνδρας, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή από οικία. Ειδικότερα, προχθές το πρωί οι δύο δράστιδες, αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία, ιδιοκτησίας 70χρονης στο Παρόρι Βοιωτίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό σε κέρματα και ένα χρυσό κόσμημα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, όπου τις ανέμενε ο συνεργός τους και τράπηκαν σε φυγή.


Οι κινήσεις των δραστών έγιναν αντιληπτές από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές. Άμεσα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς ενήργησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα επί της επαρχιακής οδού Θηβών – Λιβαδειάς.

Με την συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού της περιοχής, το αυτοκίνητο των δραστών ακινητοποιήθηκε και οι τρεις δράστες προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς όπου αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα και συνελήφθησαν.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 17,57 ευρώ σε κέρματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και διαφυγής των δραστών.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.     http://permisospress.blogspot.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.