ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Σ. ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


H έδρα του Δήμου αναδεικνύεται εκτός από Διοικητικό & σε Συγκοινωνιακό κέντρο
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ                             
Κάτω Τιθορέα  1.12.2013                                                                                                                     
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, από την Δευτέρα 2.12.2013 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κάτω Τιθορεας θα σταθμεύουν  επί πλέον και οι  αμαξοστοιχίες  IC, 53 (ώρα 10:50 ) με προορισμό  την Αθήνα)  & 54 (ώρα 13: 56) με προορισμό την Θεσ/νικη.
Ο  ΟΣΕ έκανε δεκτό το δίκαιο αίτημα όλων των κατοίκων της περιοχής μας, συμβάλλοντας έτσι στην ριζική αντιμετώπιση  των αναγκών μετακίνησης όλων των κατοίκων της Δυτικής Λοκρίδας, αφού πλέον οι σταθμεύσεις των αμαξοστοιχιών (συνολικά 12) στον σταθμό της Κάτω Τιθορεας καλύπτουν χρονικά σχεδόν όλο το 24ωρο .
        Η  επιπλέον αυτή διασύνδεση, υψηλής ταχύτητας,  της Δημοτικής Κοινότητας της Κάτω Τιθορεας με τα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας (Αθήνα & Θεσ/νικη), αναδεικνύει την  έδρα του Δήμου Αμφίκλειας –Ελάτειας, εκτός από Διοικητικό και σε Συγκοινωνιακό κέντρο  όλης της  περιοχής, προσφέροντας έτσι και νέες δυνατότητες για την αύξηση της επισκεψιμότητας στον  Δήμο μας.
Τέλος, θέλουμε  να ευχαριστήσουμε  την Διοίκηση και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος για την θετική ανταπόκριση τους στο αίτημα μας . Καθώς επίσης τους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής μας, τους Πρόεδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας και όλους τους δημότες μας, για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια στην προσπάθεια μας αυτή.
Για την Δ.Κ Κάτω Τιθορέας
Ο πρόεδρος
Θεόδωρος Ζήσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.