ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΣΟΥΛΤΑNH ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ



 
 
 
Γεννήθηκα στο Παρόρι, όπου και έζησα τα παιδικά και νεανικά μου χρόνια.

Από το Τεχνικό λύκειο της Λιβαδειάς, πήρα τις πρώτες γνώσεις σαν ηλεκτρονικός και στην συνέχεια ακλούθησα τομέα των υπολογιστών και της πληροφορικής.

Αυτή την στιγμή είμαι υπάλληλος στον ΟΤΕ και σπουδάζω στο Ανοικτό πανεπιστήμιο - τμήμα φυσικών επιστήμων.

Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στα συνδικάτα και μετά από διάφορες θέσεις που ανέλαβα, οι συνάδελφοι μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Αντιπρόεδρου στην ομοσπονδία εργαζομένων του ομίλου (ΟΜΕ-ΟΤΕ) την οποία και υπηρετώ ακόμα.

Είμαι μέλος της κεντρικής επιτροπής ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και προσπαθώ και από αυτό το μετερίζι για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους εργαζομένους της χώρας.

Πίστεψα και πιστεύω στις δυνατότητες του συνδυασμού του ΑΡΗ ΡΟΥΣΣΑΡΗ και ιδιαίτερα στις πρωτοποριακές ιδέες του ίδιου, γι’ αυτό αποφάσισα να συστρατευτώ στον αγώνα για την «Λιβαδειά του αύριο».

Πιστεύω ότι η περιοχή μας είναι ίσως το μοναδικό κομμάτι της Ελλάδας που διαθέτει πολλές παραμέτρους ανάπτυξης μιας και είναι πολύ κοντά στην Αθήνα, έχει εύπορο κάμπο, ευνοείται για ανανεώσιμες πήγες ενεργείας, έχει όμορφα τοπία και το σπουδαιότερο, εφάπτεται στον Παρνασσό και γειτονεύει με τους Δελφούς.

Ειδικά το τελευταίο μπορεί να γίνει πηγή ανάπτυξης από μόνο του, γιατί έχει τουρισμό ΟΛΟ το χρόνο και ΔΕΝ υπάρχει τουρίστας που να επισκεφτεί τους Δελφούς και τον Παρνασσό και να μην περάσει αναγκαστικά μέσα από την περιοχή μας. Στο χέρι μας είναι να τους κάνουμε να σταματούν και να διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του δήμου μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.