ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

Με θρησκευτικούς αλλά και πολιτικούς όρκους η αρχή για την ομάδα της κα Γιώτας Πούλου στο Δήμο Λεβαδεών


Πανηγυρικά μέσα στην εντυπωσιακή – αν μη τι άλλο – αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας έγινε η ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Λεβαδεών κα Γιώτας Πούλου και των παρατάξεων του συνόλου της Δημοτικής Αρχής κκ. Ρούσσαρη, Ζιώγα, Κωτσικώνα και Καρκάνα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιο.

Στη φωτό διακρίνεται και ο νέος πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Παρορίου κ.Ζησιμόπουλος Αθανάσιος στον οποίος ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή θητεία προς όφελος του χωριού μας.

Η κα Πούλου παρέλαβε την σκυτάλη από τον εξίσου έμπειρο αυτοδιοικητικό και συχνά συνοδοιπόρο της στην Αυτοδιοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Νίκο Παπαγγελή. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά θερμή, με τον κόσμο να έχει κυριολεκτικά ανταποκριθεί μαζικά σ` αυτό το ανοικτό κάλεσμα και να έχει γεμίσει ασφυκτικά το χώρο. Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός πως δεν υπήρξε καρέκλα ακόμη και για εκείνους που … επέλεξαν τα «άκρα», δηλαδή παρακολούθησαν την ορκωμοσία ακόμη και από το κυλικείο, όπου είχε στηθεί και ένας λιτός αλλά γευστικός μπουφές (δεν είναι μόνο στον Ορχομενό που ο Δήμαρχος έκανε catering !!!) . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.