ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιτας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι.Μ. Φθιώτιδος (ΦΩΤΟ)



img 4785
Την Αγιοβασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ευλόγησε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος παρουσία των υπαλλήλων του ραδιοφώνου και των κληρικών και λαϊκών συνεργατών.
Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παραγωγούς για την εθελοντική προσφορά τους στην τοπική μας Εκκλησία.
Σε άλλο σημείο ετόνισε την ανάγκη υπάρξεως των εκκλησιαστικών μέσων ενημερώσεως, διότι τα μέσα ενημερώσεως σήμερα έχουν γνωρίσει μια μεγάλη ακμή αλλά δυστυχώς η πολυφωνία δεν στηρίζει πάντοτε την γνησιότητα.
Τέλος ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό του τοπικού μας Ραδιοφωνικού Σταθμού με νέες εκπομπές, συνεπικουρούμενο πάντοτε με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, του οποίου κάθε εκπομπή είναι ηλεγμένη από πλευράς θεολογίας, εκκλησιαστικότητος και ποιότητος.
Κατά την κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο ολοψύχως μακρά και αγιαστική Αρχιερατεία προς όφελος των πιστών της Μητροπόλεως και διακονία της Εκκλησίας μας.
img 4786
img 4789 0
img 7501
img 7507
img 7524
img 14808

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.