ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΡΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ






Συγχωριανοί και φίλοι

Με αφορμή την εκδήλωση ενδιαφέροντος νέων συγχωριανών μας να θέσουν υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές που  θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος των Απανταχού Παροριτών ΄΄Οι Αγιοι Θεόδωροι΄΄ θέλω να δηλώσω τα παρακάτω:

1} Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήραν νέοι σε ηλικία συγχωριανοί μας να δηλώσουν Παρών στη διαδικασία της Γενικής συνέλευσης και στη συνέχεια της εκλογικής διαδικασίας για το νέο Δ.Σ.του Συλλόγου του όμορφου χωριού μας που θα πραγματοποιηθούν στης 28 Φεβρουαρίου ημέρα  Κυριακη.Πραγματικά είναι ελπιδοφόρα αυτή η προσπάθεια των νέων αυτών συγχωριανών μας ,να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση του νέου Δ.Σ.ώστε όλοι μαζί οι Απανταχού Παρορίτες να γίνουμε μια γροθιά ,και ενωμένοι να πάμε ψήλά το Σύλλογο για το καλό του Παρορίου.

2} Ολα τα νέα παιδιά που βάζουν υποψηφιότητα εκτος ενός συγχωριανού μας ,δεν γνωρίζουν το  καταστατικό λειτουργίας του συλλόγου μας,αν και μετά απο ενδιαφερον του συγχωριανού μας Γκίκα Νικολάου του Ηλία ο  οποίος και είναι υποψήφιος,το πήρε στα χέρια του μετά απο αίτημα απο τον γραμματέα του συλλόγου Κορδαλή Παναγιώτη.Θα όφειλε πριν δώσουν στη δημοσιότητα την πρόθεση των υποψηφιοτητων να   γνωριζουν  οτι πρώτα θα πρέπει να κάνουν αίτηση στο Δ.Σ. οι ενδιαφερόμενοι συγχωριανοί μας,να εγκρίνει την αιτησή τους το Δ.Σ. να πληρώσουν την εγγραφή τους και το έτος που διανύουμε ,να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στο Δ.Σ. και μετά να  γνωστοποιήσουν την προθεση των υποψηφιοτητων τους στο δυαδίκτιο και όχι με τον τρόπο που έγινε.Ο σύλλογος μας λειτουργεί με το υπαριθμ:866/1999 εγκεκριμένο απο το Πρωτοδικείο Αθηνών.

3}Ευχαριστούμε τους νεόυς συγχωριανούς μας για τις προτάσεις  που διστυχώς έκαναν γνωστές μέσω του διαδυκτίου και όχι εγγράφως  ως ώφειλαν προς το Δ.Σ. ,για τη μειωση της εγγραφης και συνδρομης των μελων του Συλλόγου μας,αλλα τις οποιες αποφασεις περνει η θα πάρει το Δ.Σ.για τη διενεργεια των εκλογων αφορα αποφάσεις μονο του Δ.Σ. για το οποιο και εξουσιοδότησαν με την ψηφο τους οι  απανταχου Παρορίτες στις τελευταίες εκλογές.

4}Για το θέμα της δωρεαν μισθωσης λεωφορειου που θα μεταφερει τους συγχωριανους μας απο το χωριο την ημέρα της ψηφοφορίας είναι ένα θέμα που αφορα το Δ.Σ. που θα κληθει  να πάρει την όποια απόφαση οπως γίνεται εδώ και 18 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας.

5}Η οποια προσπάθεια διχασμού που γίνεται απο συγκεκριμένο υποψήφιο θα πέσει στο κενο,οι    Απανταχού Παρορίτες έχουν κρίση και θα κρίνουν οπως το κάνουν στα 18 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας.Ας μας επιτρέψει να γνωρίζουμε καλύτερα το καταστατικό και την ευρυθμη λειτουργία του.

6}Η γνωστοποίηση ομάδας υποψηφίων συγχωριανών μας με ότι αυτό σημαίνει για την ενότητα του Συλλόγου μας,γίνεται ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα 18 χρόνια λειτουργίας του.Είμαστε πολιτιστικός σύλλογος και όχι πολιτική παράταξη που ο καθε υποψήφιος φέρνει τη δική του υποψηφιότητα με υπογραφές στήριξης.Θα εχουμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε  στη Γενική συνέλευση την ημέρα των εκλογών,όπως και πολλά άλλα θέματα που αφορούν το παρών και το μέλλον του συλλόγου μας.

7}Ολοι οι Παρορίτες που θα θέσουμε υποψηφιότητα ΑΓΑΠΟΥΜΕ το ίδιο το χωριόμας,που εκεί γεννηθήκαμε,μεγαλώσαμε,κλάψαμε.

8}Δεν ωφελεί το σύλλογο η αντιπαράθεση στο διαδύκτιο που ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ επιχειρήται να γίνει!!!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΡΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ!!!!
ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Παροριτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.