ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΡΙΤΩΝ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Παροριτών κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο μεταξύ άλλων αποφάσισε τα εξής:
1)Την έκδοση ημερολογίου -λευκώματος του Συλλόγου μας για το 2014 αφιερωμένο στο Παρόρι του 19ου-20ου  αιώνος.Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι Απανταχού Παρορίτες που έχουν παλιές φωτογραφίες του χωριού μας και των συγχωριανών μας,όπως αποστείλουν τις φωτό στο i-mail: parori_72@yahoo.gr  για να γίνει επιλογή αυτών και να τυπωθούν στο ημερολόγιο.

2)κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου του Συλλόγου μας και ομόφωνη αποδοχή των υπολοίπων  μελών του Δ.Σ. όπως οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2014,αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης, και για μεγαλύτερη συμμετοχή των συγχωριανών μας στα διοικητικά του Συλλόγου μας όπως οι εκλογές πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα ,την ίδια μέρα και ώρα,τόσο  στην Αθήνα που έχει έδρα ,όσο  και στο χωριό μας στο γραφείο του.Με τον τρόπο αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουν το παρών περισσότεροι συγχωριανοί μας στις εκλογές,αλλά και ο Συλλογός μας να έχει αυξημένα έσοδα για την πραγματοποίηση των σκοπών του.Η πρόταση αυτή του Δ.Σ. θα επικυρωθεί απο τη Γενική Συνέλευση που θα ορισθεί αρχές του νέου Έτους γι αυτό το σκοπό.

3) Αποφασίσθηκε όπως γίνουν σύντομα οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαμορφωθεί ο χόρος εντός της κοινότητος Παρορίου,που έχει παραχωρηθεί στο Σύλλογο για να το χρησιμοποιήσει για γραφείο,και μέχρι τέλος του έτους να έχει αξιοποιηθεί το αρχείο απο ιδρυσεώς του και να πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων,ώστε οι Απανταχού Παρορίτες να αποκτήσουν το δικό τους
σημείο συγκέντρωσης και αναφοράς . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.