ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Μιχάλη Σηφάκη ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με τον Ατρόμητο ο Λεβαδειακός. Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει στον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Ηλία Κώτσιο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.
Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:
"Με απογευματινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ο κ. Μάντζιος αφιέρωσε το πρόγραμμά της στη βελτίωση της τακτικής της ομάδας μέσα από ασκήσεις.
Μετά το τέλος της αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους Μάντζιο, Σηφάκη και Pulido και συνοδευόμενη από στελέχη της ΠΑΕ παραβρέθηκαν στο κατάστημα Forthnet Λιβαδειάς, στο event που διοργάνωσε η Forthnet σε συνεργασία με την ΠΑΕ.
Οι παίκτες υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα στους νεαρούς φιλάθλους που είχαν κατακλύσει τους δρόμους γύρω από το κατάστημα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Οι παρευρισκόμενοι κέρδισαν μέσω κλήρωσης αναμνηστικά δώρα από την ΠΑΕ, μπάλες και εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής".
Γενική είσοδο με 10 ευρώ για Ατρόμητο
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο έχει οριστεί γενική είσοδο στα 10 ευρώ με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:15 θα ισχύει γενική είσοδος 10€, ενώ για τις γυναίκες και τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.