ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στις Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας

 
 
 
 
 
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, που βρίσκεται στο χώρο των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Καινούριο Λοκρίδος ιερούργησε και ωμίλησε την Κυριακή 5 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος πλαισιούμενος από τους υπευθύνους Ιερείς των Κατασκηνώσεων.
Στην Θεία λειτουργία συμμετείχαν όλα τα παιδιά των Κατασκηνώσεων με τους ομαδάρχες τους, αρκετοί παραθεριστές της παραλίας Καινουρίου και γονείς των παιδιών και έψαλλε χορωδία νέων υπό τη διεύθυνση του Διακόνου π. Ευσταθίου Κατόπη.
Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του υπογράμμισε την αξία της λειτουργικής ζωής που προσφέρει η Κατασκήνωση με τις καθημερινή Θεία Λειτουργία και τις άλλες ιερές Ακολουθίες, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευλάβεια, τάξη και κατάνυξη με την οποία τα παιδιά παρηκολούθησαν την Θεία Λειτουργία αλλά και τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή πολλών παιδιών στο αναλόγιο.
Επίσης συνεχάρη τον Αρχηγό, τον Υπαρχηγό και όλους τους Ομαδάρχες για την προσφορά τους στην πνευματική στήριξη των παιδιών και υπογράμμισε ότι αυτού του είδους η προσφορά στα παιδιά μας είναι ανεκτίμητη.
Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε πλούσιο πρωινό σε όλους και οι Κατασκηνωτές συνέχισαν το πρόγραμμά τους με παιχνίδια στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.