ΠΑΡΟΡΙ-PRESS Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ


TO BHMA ENHMEΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΡΙΤΗ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΠΑΡΟΡΙΤΩΝ

       ΄΄ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ΄΄

ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 36 10432 ΑΘΗΝΑ

                                    

Συγχωριανοί και φίλοι

Όπως γνωρίζετε με την  από  18 Φεβρουαρίου ε.ε.  προκύρηξη ,στης 28 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρες 12.00-16.00 στο Πνευματικό κέντρο Ρουμελιωτών θα πραγματοποιηθεί η Γενική συνέλευση και στη συνέχει α οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. των ετών 2016-2018.Το τελευταίο διάστημα δεχόμαστε πόλεμο στο διαδυκτιο τόσο ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Κορδαλής Θεόδωρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. (ως άβουλα όντα).

Τόσες μέρες η στάση που κρατήσαμε απέναντι στης ύβρεις και στις απειλές από τον υποψήφιο κ.Ματσώτα Παναγιώτη ,που προτιμήσαμε να κρατήσουμε μια αξιοπρεπέστατη στάση και να μην απαντήσουμε και ρίξουμε το επίπεδο της συζήτησης και κάνει κακό τόσο στην εικόνα του Συλλόγου μας,όσο και στην εικόνα του όμορφου χωριού μας.Αυτή η στάση του Δ.Σ. εκλήφθηκε από τους υποψηφίους ως αδυναμία χαρακτήρα των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Παροριτών.Προτιμήσαμε να μην κάνουμε αντιπαράθεση στο διαδύκτιο γιατι είμαστε όλοι μας συγχωριανοί,συγγενείς,φίλοι,γείτονες.Δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα,παρά μας δένει η αγάπη μας για το όμορφο χωριό μας το Παρόρι.

Το κλίμα πόλωσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή μεταξύ των  συγχωριανών μας είναι πρωτόγνωρο στα 18 έτη λειτουργίας του συλλόγου μας.Δεν τιμά κανέναν Παρορίτη που διαβάζει με λύπη όλα αυτά που γράφονται στις σελίδες κοινωνικής δυκτίωσης.

Όλοι οι Παρορίτες ξέρουν την προσφορά  του κάθε υποψηφίου Παρορίτη στα 18 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας,που τον έχουμε κρατήσει ενεργό παρά την άσχημη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας.

Χαιρόμαστε και χαιρετίζουμε την απόφαση των νέων συγχωριανών μας που έχουν την διάθεση και την ορεξη για προσφορα στα κοινά του συλλόγου μας.Την ημέρα της Γενικής συνέλευσης θα έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν για το παρών και το μέλλον του Συλλόγου μας.

Προκειμένου ο Συλλογός μας  να  χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης που έχουν ξεκινήσει οι υποψήφιοι συγχωριανοί μας στη σελίδα κοινωνικής Δικτύωσης  FACEBOOK ,πήρε την πρωτοβουλία ο πρόεδρος κ.Κορδαλής  θεόδωρος και μίλησε με ΟΛΑ τα μέλη του Δ.Σ.  τηλεφωνικά (λόγω του επείγοντος  των γεγονότων) και  ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να δώσει Απάντηση στα αιτήματα που κατέθεσαν οι υποψήφιοι  αλλά και στα ψευδή γεγονότα που αναφέρει ο υποψήφιος κ.Ματσω΄τας Παναγιώτης:

1)Σε επικοινωνία του υποψηφίου κ.Ματσώτα Παναγιώτη  με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ.Κορδαλή Θεόδωρο,με μυνήματα στο facebbok ,ο πρόεδρος είπε ότι για την εγγραφή των υποψηφίων να κατέβει ένα μέλος που θα κρατά τις εξουσιοδοτησεις των υπολοιπων μελών και όχι να κατέβουν όλοι οι υποψήφιοι.Με δική τους πρωτοβουλία κατέβηκαν στην Αθήνα οι  υποψήφιοι και όχι με απαίτηση  του προέδρου του συλλόγου.

2) ο πρόεδρος  ενημερώθηκε στης 17 φεβρουαριου  με γραπτό  μήνυμα με sms  στο κινητό του στης 18.45 περίπου ,ότι κατεβαίνουν οι υποψήφιοι στην Αθήνα και έχουν ραντεβού στης 8.Δεν μπορούσε ο Πρόεδρος να παραβρεθεί γιατί είχε κανονίσει επαγγελματική εργασία

Από την στιγμή που οι υποψήφιοι παραδώσανε τα αιτήματά τους ,στο γραμματέα του συλλόγου,είμαστε υποχρεωμένοι να τις συζητήσουμε και να απαντήσουμε .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1)      Επειδή κάνανε εγγραφή πρώτη φορά ως μέλη του συλλόγου οι υποψήφιοι δεν γνωρίζουν ότι την ημέρα των εκλογών λόγω οικονομικής κρίσης  πάντα διαγράφονται οι παλαιές οφειλές και το κόστος  εγγραφή των νέων μελών και η ανανέωση των παλαιών καθορίζετε στο ποσό των 10 ευρώ.

2)      Ο πρόεδρος του συλλόγου επισκέφθηκε την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών  προκειμένου να ενημερωθεί  για την διεξαγωγή εκλογών και στο χωριό,αλλά η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι δαπανηρή για το ασχημο οικονομικά ταμείο του συλλόγου μας.Εκτός αυτού στα 18 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου μας ,η Γενική συνέλευση και οι εκλογές  γίνονται μόνο στην έδρα του συλλόγου που είναι η Αθήνα

3)      Η εκμίσθωση λεωφορείου για την μεταφορά των μελών από το χωριό γίνεται πάντα από το Δ.Σ. ,όπως και οι ίδιοι γνωρίζουν

4)      Το καταστατικό  προβλέπει  10 μέρες πριν τις εκλογές να κλείσει το ψηφοδέλτιο,αλλά από της στιγμή που οι υποψηφιότητες είναι 9 και οχι 15 όπως προβλέπει το υπ αριθμ 866/99 καταστατικο δεν μπορουσε να κλεισει.

5)      Σεβαστήκαμε την πρόταση για  αλλαγή της ώρας της Γενικής συνέλευσης και ωρίσαμε τη γενική συνέλευση και στη συνέχεια των εκλογών από ώρα 12.00-16.00

 

 

Θέλουμε όλοι οι υποψήφιοι να δείξουμε μια σταση αξιοπρεπεις ,και ολοι μαζι να πάμε στις εκλογές μονιασμένοι,με εκτίμηση ,γιατί όλους μας ενώνει η αγάπη για το όμορφο χωριό μας.

                                                                 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γ.Γραμματέας

Κορδαλής Θεόδωρος                                                             Κορδαλής Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.